Films

SLEEPING BEAUTIES

Al voor dat het boek uitkwam was al bekend dat er een verfilming aan zit te komen, en eind 2019 kwam het bericht dat dit doorgang zal gaan vinden, het is terug te vinden op het lijstje ‘in ontwikkeling’ van AMC. Zowel King als zoon Owen staan op de executive procentenlijst, samen met Michael Sugar en Ashley Zalta. King riep vorig jaar al erg enthousiast te zijn om de in slaap vallende vrouwen te verfilmen en de mannen te zien die hen proberen te redden.

FADE AWAY

Het script is geschreven, maar nog niet verfilmd.
Samen met zijn jongere broer Joe Hill schreef Owen het script voor de film Fade Away. Het is al wel verkocht, maar nog niet verfilmd. Met regelmaat worden de broertjes naar Los Angeles uitgenodigd om een nieuwe producent te ontmoeten en er over te praten. Er komen daardoor ook steeds nieuwe ideeën bij, over wie de moordenaar zou moeten zijn in hun mysterieuze verhaal, en wordt het script steeds weer herschreven.
“Tot nu toe is de butler de enige persoon die de moord nog niet heeft gepleegd…. maar”, zegt Joe, “die rol kunnen we er altijd nog in schrijven…”

owen6 owen5